06 4300 2400

Al 30 jaar in het vak zit ik op het gebied van ICT ... 
(software - hardware - netwerken - programmering - adviseur - docent - coaching - management)

In Nederland en Duitsland heb ik met passie mijn ervaringen opgedaan in loondienst en als zelfstandig ondernemer en ben ik blij dat ik inmiddels een mooi netwerk van mensen heb opgebouwd en nog steeds met veel energie verder doorwerk aan diverse mooie projecten in samenwerking met bedrijven.

Nu zijn er nog genoeg mensen die me nog niet kennen,
vandaar deze pagina waar ik een aantal mensen die op Linkedin een recensie hebben achtergelaten om hun ervaring met mij,
met u te mogen delen. De eerste stap is gezet...

 

Enkele recensies (namen van de personen weggelaten, staan wel op Linkedin.)

Tijdens onze samenwerking binnen Arrow ECS Services heb ik Nico in zijn rol als Manager Service Delivery leren kennen als een zeer sympathieke en enthousiaste collega. Nico is erg servicegericht en betrouwbaar! In mijn rol als Business Unit Manager Arrow Education heb regelmatig een beroep op Nico gedaan betreffende het traceren en plannen van trainers voor de door ons verzorgde opleidingen.

Nico kwam als enthousiaste supportmedewerker binnen en haalde naar onze tevredenheid snel de verplichte Technische Support Certificering voor Netapp en Commvault. Na ongeveer 1 jaar werd hij manager en de daarop volgende 3 jaar gaf hij succesvol leiding aan het services en supportteam. Hij behaalde met zijn team de vastgestelde normtijden en wist verder met zijn team goede resultaten te halen, daarnaast zette hij de service en support werkzaamheden procesmatig in kaart en waar nodig werden verbeteringen aangebracht.  Ik heb Nico leren kennen als een fijne en enthousiaste collega en wens hem voor zijn verder loopbaan veel succes.

Nico was mijn manager toen ik bij Arrow werkte als Support Engineer. Ik heb hem als een prettige manager maar ook fijne collega ervaren. Er heerste geen hiërarchie en kon altijd goed met hem praten. Kortom een zeer goede people manager en rechtvaardig

Nico was my manager while I worked as Support Engineer at Arrow ECS. I've learned that Nico is a true people manager that is always concerned about the well-being of his staff. Nico always helped his staff in balancing work stress versus private time. 

I've seen that Nico improves the work atmosphere with his good nature. At times he likes an occasional joke but is strict but fair when the situation calls for it.

In my opinion Nico is the best person you can imagine to do your PHP/ICT job. Dedicated, overqualified, very social and imaginative. I truly recommend this man!


Meer over mij staat op deze link :Linkedin Nico Koppenol

Bel me terug!
SiteBrain Internet Solutions
Grauwe Gans 39
7827 SW Emmen
KvK-nummer: 67572251