06 4300 2400

Tot uw dienst...

Consultancy

Kernpunten van ondernemen zijn winstgevend opereren, optimaliseren en vooruitkijken. Met de inzichten van toen, de ontwikkeling door de jaren heen, en de kennis van nu zet ik mij daarom als zelfstandig ondernemer en consultant in voor jouw bedrijf. SiteBrain biedt je graag een helpende hand op het gebied van bedrijfssturing en communicatie met zakelijke partners en klanten. Door middel van nieuwe inzichten op het gebied van procesoptimalisatie, business development en offline- en onlinemarketing help ik je om zakelijke doelstellingen winstgevend te maken, waarde te creëren, kansen te benutten en betere resultaten te behalen. Neem contact op voor meer informatie over consultancy op het gebied van business development en marketing.

 


Development

Vooruitgang en zakelijke groei is essentieel voor een bedrijf dat ook op lange termijn voldoende marktaanwezigheid, winstgevendheid en concurrentiekracht wenst te behalen. Verbetering, vernieuwing, activiteitenuitbreiding en het (her-)inrichten van je bedrijfsprocessen zijn daarom belangrijke elementen van een continu proces, ook bij huidig succes. SiteBrain helpt jouw bedrijf om deze gedachte om te zetten in een bruikbare, effectieve oplossing op maat. Neem contact op voor meer informatie over business development.

 


Marketing

SiteBrain helpt je op het gebied van interactieve online en offline communicatie en e-commerce. Op deze wijze krijg je meer inzicht over de kansen die social media biedt, kun je relevante contacten leggen en onderhouden, effectief inzoomen op jouw doelgroep, en wordt er een passende (her)inrichting van je bedrijfsprocessen gerealiseerd met het oog op voortdurende groei. Daarnaast verzorg ik indien gewenst ook alle activiteiten rondom je website, het (social) media netwerk van je bedrijf en online promotie. Neem contact op voor meer informatie over marketing en marketing consultancy.

Bel me terug!
SiteBrain Internet Solutions
Grauwe Gans 39
7827 SW Emmen
KvK-nummer: 67572251